Suldal sogelag

Det er tusentals opplysningar, namn, årstal m.v., i boka "I Suldal er eg heime" med foto av Odd T. Straabø. Her tek me inn det som kjem av rettingar. Me fører dei inn kronologisk etter kvart som dei kjem inn, slik at det er lettare å halda seg oppdatert. Send rettingar og supplerande opplysningar til Rune Roalkvam, mail: Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

Les meir…

Suldal Sogelaghar gitt ut ei bok med bilda til Odd Straabø (1851-1934) som me har fått lånt i form av negative glassplater og papirbilde. Samlinga omfattar ca 400 glasplatenegativ og ein del papirkopiar.

 

Me har identifisert personane på svært mange av bilda, ikkje minst takka vera Straabø sine eigne notat. Men det er framleis ei rekke bilde der me ikkje veit kven som er avbilda. Me presenterer nokre av dei i eit bildegalleri (sjå meny i venstre marg) på nettsidene, og vonar på hjelp til å finna ut kven personane er. Veit du noko, kan du senda ein e-post til Rune Roalkvam, runedylan(a)gmail.com